OLTALOM ALAPÍTVÁNY
Az Oltalom Alapítvány táborai 2022-ben

1. 2022. május 29 – június 12. Építőtábor. Serani (Sárán), Bihar megye, Borot község, 173. 
12 km-re a Nagyvárad-Kolozsvár (E60) főúttól.

2. 2022. június 19–28. BIBLIATÁBOR, Szováta, Aby Panzió. A tavalyi résztvevők kérésére az egyhetes tábort tíznaposra hosszabbítottuk meg.

3. 2022. július 24–31. BIBLIATÁBOR
: Próféciák, életmód, felkészülés – Serani (Sárán)

A táborozás ára: napi 90 lei/6000 Ft, amiben háromszori étkezés, 2–3 ágyas szobák,
valamint melegvizes fürdőhely használata foglaltatik.
Az építőtábor ingyenes.

A jelentkezéskor 20% előleget kérünk átutalni „Tábori díj előleg” megjegyzéssel az Oltalom Alapítvány bankszámlájára: 65700086-10116182 (Takarékbank).
Az erdélyiek leiben az alábbi számlára utalhatnak ugyanúgy „Tábori díj előleg” megjegyzéssel: RO93INGB0000999910189863 (ING Bank) Deák Melinda
Amennyiben az illető nem tud részt venni a táboron, a pénzösszeget visszautaljuk.

A jelentkezéseket a deakmeli@yahoo.com emailcímen várjuk az előleg átutalásának bizonylatával együtt. Kérjük, hogy tüntessék fel nevüket, telefonszámukat, valamint hogy melyik tábori turnuson és hány napot szeretnének részt venni.

További kérdések a +40 (729) 903 584 telefonszámon, vagy facebook elérhetőségeinken (melinda.g.deak és Reisinger János oldala címen).

Az építőtáborok során arra teszünk kísérletet, hogy egyik testvérünk családja által kialakítandó táborhelyet, annak felépítését segítsük. Elsősorban férfiak jelentkezését várjuk, akik terepmunkákat végeznének el, szálláshelyeket alakítanának ki, stb. A részvétel ezeken a táborokon ingyenes, hozzájárulásokat természetesen hálával fogadunk el, lelki programokat és kirándulásokat is biztosítunk. Ez a táborhely a magyar határtól mintegy 70–80 km-re fekszik, a Királyhágónak még a Magyarország felőli oldalán. Csendes dombtető erdőségében, valódi, világtól elvonuló helyen.
A bibliatáborok pontos programját a jelentkezés függvényében fogjuk közölni, sőt, a jelentkezők érdeklődési körének figyelembevételével. Előzetes témajavaslatokat szívesen fogadunk.
A tavalyi állami rendelkezéseknek mindenütt eleget téve 20–40 fő közötti turnusokat szerveztünk, az egészségügyi előírások maximális figyelembevételével. Az előadásokról felvételek készülnek, a táborozások szándékunk szerint nem belterjesek, hanem missziós jellegűek. Ugyanakkor kérjük az érdeklők figyelmét felhívni arra is, hogy a turnusok idején a szeszesitalok fogyasztása és a dohányzás mellőzendő.

Mindekinek jó felkészülést kívánok, és olyan figyelmet, hogy másokra is gondolván hívjuk barátainkat és hittestvéreinket a nyári alkalmakra!

Az Oltalom Alapítvány önkéntesei nevében mindenkit szeretettel várunk:
Reisinger János
a kuratórium elnöke
2021. december 31.